söndag 15 mars 2009

Hemma från Ö-vik.

Har i kväll kommit hem från pysselmässan i Ö-vik med 100 pysslare som satt från 10,00-24,00 på lördag och var på plats igen 9,00 på söndag morgon.


Vi åkte "ner", upp på fredag efter lunch och var framme ca 3½ timme senare. Som tur va hade min man lånat ut bilen, så vi kunde packa fulla skåpet med pysselsaker & inredning. För S skulle ju vara där som en säljande butik (Brunkullan Scarp & Card) . Totalt var de 4 butiker som sålde pyssel. Väl framme på kvällen så plockade vi upp allt, eller rättare sagt jag plockade upp och dom andra ändrade.Till sist fick vi till de som vi ville efter 3 timmars slit och ändå var vi inte klara då. Magen gav sig till känna att den ville ha mat. Pizza kl 21,30. Gott.


Några timmars sömn senare var vi på plats i Nolaskolan kl 9,00 (½ tim sena) för att göra färdigt de sista. S hade två demo. Glimmermist och MCP teknik och Promaker. Glimmermist vilken höjdare. Köp, du blir inte besviken. Lyckades få ihop 2!kort på hela helgen.!+ en LO. Vi gick därifrån kl 23,00 på lördagskvällen och var åter på söndag morron kl09,00. Inte många timmars sömn kan jag säga i helgen.

Gick på ett kick att packa ner att i lådorna och in i bilen. Hemfärd mot Östersund. Hjälp fick vi med att packa ur bilen och packa i allt igen.


Tack S för en jättetrevlig helg.