fredag 7 augusti 2009

Semester

Har kommit hem från en minisemester med man och son (dottern på dansläger i STHLM). Vi styrde kosan mot Västerås och Enköping. Överraskade morbror som fyllde år i onsdags.

Väl framme i Västerås så blev de ut på stan efter incheckning på Stadshotellet.

Shoppade just inget utan gick mest och drev i alla affärer som inte finns i ÖSD. Många fina gallerior.

Onsdagen bjöd på bad i Mälarens algiga vatten.

Usch, fy va äcklig med grön sörja som ligger vid strandkanten och guppar.

Badade iaf, men hade svårt att hitta en dusch, så man fick av sig eländet. En riktig sandstrand och långgrund med sandbotten. Gick en sväng till i centrum och t.o.m P shoppade loss.

Torsdag: hemfärd sent på kvällen efter en god frukkost,eftersom de var ca 30gr varmt. Stannade till i Uppsala och shoppade ännu mera. Var in på nybygda IKEA coh jisses va stort. Under själva huset var det parkering för bilar och cyklar.

Egentligen så skulle jag vilja ha stannat ännu längre och gått på en massa "tråkiga" saker som kyrkor, slott, t ex Ängsö, Tidö. Ja, bara en massa tråkiga turist saker. Missade däremot att gå till Konserthuset för chokladtillverkning.

Eftersom jag har bott i Västerås så känns de för mig som att komma lite "hem".

Ett hotell som har bacon och äggrör till frukost är ett bra hotell. Egentligen är det ju för frukost man bor på hotell. Det fann ju även annat som fil, yoghurt, en massa olika pålägg. Efter man vräkt i sig allt som fanns kunde man avsluta med ett wienerbröd.