fredag 5 juni 2009

Maj=December

Har Ni som har barn i skola och dagis tänkt på att Maj månad är nya December månad??? Hur mycket stressar man inte inför julen för att på julafton vara som en urlakad trasa? De ska bakas, lagas mat och städas i alla vrån och hörn. På julafton är man helt slut. Just de.

Från 1:a maj till ungefär mitten av juni är det hur mycket som helst som ska klaras av inom skolan/dagis. Det ska lämnas olika kuvert med pengar i till olika presenter/blommor, fika dag, grillkväll,utvecklingssamtal. Man träffas på skolgården och byter kuvert/pengar med varann, håller i insamlingar. Barnen ska även hinna med en klassresa som man som förälder ev måste med på. Även en massa aktivitets avslutningar ska klämmas in som barnen gått på under vintern/våren. Har ska man även försöka att klämma in Morsdag, Pingst mm. Samtidigt ska man hinna jobba undan så mycket på jobbat innan semestern så man kan ha semester med gått samvete och visa vikarier jobbet.

Inte konstigt man är trött när man börjar jobba igen efter semestern. Man behöver "ju" 3 veckor för att bli som folk igen.